28.2.07

Materials sobre ALFIN

No sé ben bé com he arribat a parar a la web del SEDIC i he trobat materials sobre les ponències que es van fer en la trobada sobre biblioteques escolars que va organitzar el propi SEDIC a la Biblioteca Nacional: Bibliotecas y educación: una relación a debate. Suposo que he arribat aquí després de consultar el blog de José A. Gómez Henrnández ALFIN

Crec que algunes d'aquestes ponències són interessants per a tots aquells que creiem i treballem l'ALFIN i que podem extreure bons idees. Considero que aquestes ponències poden ser una bona base sobre la qual construir diferents projectes ALFIN en el cas de les escoles. Només és una idea :-P

20.2.07

Una cita curiosa

L'altra dia en el blog Vease además trobaba una citació molt curiosa de Lord Campbell (1779-1861):

"He sugerido hacer una propuesta de ley al parlamento, con el objetivo de privar de copyright a cualquier autor que publicaría un libro desprovisto de índice, y además condenado a una multa por ese delito"

Genial, genial i genial!!!!!!!!

(Perdoneu que no hi hagin els enllaços però hi ha problemes amb el PC :-(

15.2.07

Un vídeo divertit: Conan the Librarian!

Si voleu riure una estona amb un vídeo divertit sobre biblioteques i bibliotecaris... mireu aquest vídeo. No tiene desperdicio!!!

Conclusions de les Jornades de Biblioteques escolars

El darrer número de la revista Correo Bibliotecario publica un article en el que es fa un resum del que van ser el I Congrés Nacional de Biblioteques Escolars i les conclusions a les que es van arribar que, per a mi, són força interessants i en el cas de que s'apliquin poden modificar substancialment l'estat actual de les biblioteques escolars.
Trobareu l'article dins la secció Profesionales.