27.4.13

Existeix una recepta màgica?


Existeixen les receptes màgiques per aconseguir lectors? Jo sempre he pensat que no, que els lectors es fan... i sí que podem fer petites accions que ens condueixin a començar a crear dinàmiques, hàbits, costums... per generar l'hàbit lector entre els més petits.

En aquesta publicació en Joan Carles Girbés ens dóna consells bàsics per poder-ho aconseguir en aquesta interessant de la Fundació Bofill que podeu descarregar en PDF.


12.4.13

Apps Educatives - Comics

L'emisora de ràdio de San t Fost de Campsentelles, Ràdio Sant Fost, té un programa molt interessant dels que ja us he parlat alguna vega, el Beta Permanent. En aquest programa,  centrat en la tecnologia i la seva implementació educativa, compta amb una secció específica sobre apps educatives en la que jo hi participo.



Aquesta setmana, coincidint amb la celebració del Saló del còmic, la secció de les apps està dedicada a aplicacions relacionades amb la creació, selecció o gestió de còmics.

La podeu escoltar des d'aquí!


Mon llibre 2013

Aquest cap de setmana arriba una de les grans cites de la temporada, la fira Món Llibre. Dissabte i diumenge podrem gaudir d'una gran programació!

Gaudiu!!!